vrouwen uit antwerpen zoeken een relatie.

Snel een relatie zoeken en vinden in antwerpen. Dating profielen van vrouwen uit antwerpen met foto en uitgebreide beschrijving.

een liefdesverhouding met een vrouw uit Antwerpen - Antwerpen
over mij Ik ben een energieke dame, geniet elke dag weer van het leven. Ben spontaan, behulpzaam en trouw. Heb je een probleem, dan probeer ik die samen met jou op te lossen. Ik heb misschien een simpel baan en leven, maar ik haal er het mooiste van naar boven. Je leeft maar een keer, dus grijp alle kansen die voor je voeten worden gegooid. Juist wat ik hier doe, de kans een leuk man te leren kennen…
over jou: Leuke spontane man die vooral van genieten houdt.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Antwerpen - Noorderwijk
over mij Na een lange en moeilijke relatie gehad te hebben, heb ik besloten om me nooit meer te binden aan een man. Maar een leuke vriend om af en toe eens wat leuks mee te doen is natuurlijk wel heel gezellig. Lekker samen op stap, en na afloop kunnen we het ons natuurlijk héél knus maken in mijn huiske 😉
over jou: Jij bent een man die houdt van gezelligheid, en je gaat er graag op uit om voor een hapje en een drankje. JE bent net als ik een vrije vogel, en je wilt dat graag zo houden.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Antwerpen - Antwerpen
over mij Gescheiden vrouw van een man die ervandoor is gegaan met een andere man, dat was even schrikken en slikken. Achteraf had ik het aan kunnen zien komen, maar je verwacht het gewoon niet en let daardoor ook niet op de signalen. Maar goed dat is verleden tijd en we leven in het heden en ik wil gewoon weer terug een man hebben als ik uit mijn werk kom.
over jou: Je weet in ieder geval zeker dat je op vrouwen valt :p en verder zien we wel hoe het balletje gaat rollen als we elkaar beter gaan leren kennen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Antwerpen - Booischot
over mij Ik ben een lieve betrouwbare en vrolijke meid. Heb een moeilijke jeugd gehad maar ik heb altijd er voor gevochten. En dat heeft me gemaakt tot wie ik nu ben, heb 2 zussen en een broer ze zijn heel belangrijk voor me ook me beste vriendin die steunt me altijd.
over jou: Ik zoek een man ouder dan ik, hou wel van droge humor. En als het kan ook een ochtend mens want, dat ben ik ook groetjes Janet.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Antwerpen - Aartselaar
over mij Ik heb nog nooit een vriend gehad hoe erg het ook klinkt en nu ik niet meer bij mijn ouders woon wil ik daar wel eens naar op zoek kunnen gaan. Ik ben niet iemand die elke week in de kroeg hangt, maar eerder het gezellig thuis wilt maken. Genieten is een woord dat voor mij in mijn leven erg belangrijk is
over jou: Bijzondere eisen als het bij een man aankomt heb ik niet behalve dat je lekker jezelf bent. Je een vrouw in haar waarde weet te laten en verder misschien ook een beetje een romantische kant aan je hebt. Je bent ook een respectvolle man

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Antwerpen - Schriek
over mij Er gaat hier een wereld voor me open! Ik ben een vrolijke, zelfstandige, vooruitstrevende en een sociaal mensje. Ik hou van uitdagingen en spontane acties, maar ben wel een beetje een huismus.
over jou: Ben jij een leuke, lieve, schattige, knuffelbare maar bovenal eerlijke jongeman? Die het aandurft met deze zachtaardige, met wel heel duidelijk haar eigen mening? Je moet ook wel een beetje een huismus zijn, niet altijd weg willen, maar het met zijn tweetjes ook gezellig kunnen maken Zou jij je hier een beetje in herkennen of geprikkeld zijn om meer over mij te weten te komen, reageer dan!

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Antwerpen - Oevel
over mij Het single zijn is prima hoor maar zou ook graag zo nu en dan eens uit willen met een te leuke man. Dat maakt het leven ook zoveel leuker vind ik. Ben er wel voor in om af en toe eens wat meer gezelligheid te mogen mee maken. Heb jij er ook zin in?
over jou: Hele mooie tijden beleven samen en doen wat we maar willen. Dat is het voornaamste van alles. Heb jij er ook zin in om mij dat te geven? Ik ga er vol voor namelijk.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Antwerpen - Turnhout
over mij Na jarenlang alleen te zijn geweest, heb ik nu hopelijk de kans van mijn leven om weer een nieuwe start te maken in mijn liefdesleven. Ik mis het knuffelen met een lieve partner en het delen van verhalen, maar het allerbelangrijkst is dat ik mij weer geliefd wil voelen!
over jou: Een lieve man, een goede luisteraar en een echte prater, iemand die zijn gevoelens weet te uiten en met mij een nieuwe start wilt maken om samen gelukkig te zijn!

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Antwerpen - Mol
over mij Het zou zo mooi zijn om een leuke vent te vinden die het leuk vind om een relatie op te bouwen met me. We doen eerst de leuke dingen en overhaasten niets maar we gaan wel voor een heerlijke tijd en daar pakken we samen voor uit en doen wat we ook maar fijn vinden…
over jou: Jij bent single uiteraard en hebt zin in een leuke relatie. Die moeten we wel opbouwen want die hebben we niet ineens. Maar daar staan we samen wel gewoon open voor.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Antwerpen - Meer
over mij Ik ben Brenda en zoek een leuke man voor het leven ik ben nu al bijna 5 jaar weer single en dat jubileum hoop ik niet te gaan halen. Dus ben je een leuke man en kom je toevallig op mijn profiel uit dan hoop ik dat je de moeite gaat nemen om mij een berichtje te sturen. Nou heb ik een zwak voor verlegen mannen dus ik hoop dat ook die mannen een berichtje sturen desnoods een berichtje met alleen het woord "verlegen".
over jou: Een leuke lieve man, liefst een beetje verlegen want dat zijn toch de mannen die wat ze voor je doen recht uit het hart doen.

Uitgebreid Profiel

een liefdesverhouding met een vrouw uit Antwerpen - Loenhout
over mij Ik wil niet weken tot maanden wachten tot ik weer eens een echte date heb. Dus toch maar de stoute schoenen aangetrokken en hier een profiel aan gemaakt. Via internet heb ik nog niet geprobeerd een man te vinden, maar nooit geschoten is altijd mis. Wie ik ben? Zou ik leuk vinden om te bespreken onder een lekker kopje koffie/thee of misschien wel iets sterker?
over jou: Je bent mijn schot in de roos, de man waar ik me meteen op mijn gemak voel en waar ik urenlang mee zou kunnen praten zonder mij een minuut te vervelen.

Uitgebreid Profiel